Dating inconsistent

It seems to oscillate from very slow to normal really quickly like a wave.

The ping results below with my router might illustrate this.

Pinging router, normal to low load: PING 10.0.0.1 (10.0.0.1) 56(84) bytes of data.

64 bytes from 10.0.0.1: icmp_seq=5 ttl=64 time=1.73 ms 64 bytes from 10.0.0.1: icmp_seq=6 ttl=64 time=1.69 ms 64 bytes from 10.0.0.1: icmp_seq=7 ttl=64 time=5.71 ms 64 bytes from 10.0.0.1: icmp_seq=8 ttl=64 time=2.10 ms 64 bytes from 10.0.0.1: icmp_seq=9 ttl=64 time=14.9 ms 64 bytes from 10.0.0.1: icmp_seq=10 ttl=64 time=1.41 ms 64 bytes from 10.0.0.1: icmp_seq=11 ttl=64 time=1.48 ms 64 bytes from 10.0.0.1: icmp_seq=12 ttl=64 time=1.38 ms 64 bytes from 10.0.0.1: icmp_seq=13 ttl=64 time=15.1 ms 64 bytes from 10.0.0.1: icmp_seq=14 ttl=64 time=3.32 ms 64 bytes from 10.0.0.1: icmp_seq=15 ttl=64 time=1.86 ms 64 bytes from 10.0.0.1: icmp_seq=17 ttl=64 time=521 ms 64 bytes from 10.0.0.1: icmp_seq=18 ttl=64 time=1.41 ms 64 bytes from 10.0.0.1: icmp_seq=19 ttl=64 time=1.37 ms 64 bytes from 10.0.0.1: icmp_seq=20 ttl=64 time=1.81 ms 64 bytes from 10.0.0.1: icmp_seq=21 ttl=64 time=1.37 ms 64 bytes from 10.0.0.1: icmp_seq=22 ttl=64 time=5.79 ms 64 bytes from 10.0.0.1: icmp_seq=23 ttl=64 time=28.1 ms 64 bytes from 10.0.0.1: icmp_seq=24 ttl=64 time=4307 ms 64 bytes from 10.0.0.1: icmp_seq=25 ttl=64 time=3307 ms 64 bytes from 10.0.0.1: icmp_seq=29 ttl=64 time=104 ms 64 bytes from 10.0.0.1: icmp_seq=30 ttl=64 time=1012 ms 64 bytes from 10.0.0.1: icmp_seq=31 ttl=64 time=4.00 ms 64 bytes from 10.0.0.1: icmp_seq=32 ttl=64 time=1.40 ms 64 bytes from 10.0.0.1: icmp_seq=33 ttl=64 time=1.38 ms 64 bytes from 10.0.0.1: icmp_seq=34 ttl=64 time=1008 ms 64 bytes from 10.0.0.1: icmp_seq=35 ttl=64 time=625 ms 64 bytes from 10.0.0.1: icmp_seq=36 ttl=64 time=5.73 ms 64 bytes from 10.0.0.1: icmp_seq=37 ttl=64 time=22.1 ms 64 bytes from 10.0.0.1: icmp_seq=38 ttl=64 time=1110 ms 64 bytes from 10.0.0.1: icmp_seq=39 ttl=64 time=519 ms 64 bytes from 10.0.0.1: icmp_seq=40 ttl=64 time=4.82 ms 64 bytes from 10.0.0.1: icmp_seq=41 ttl=64 time=3.03 ms 64 bytes from 10.0.0.1: icmp_seq=42 ttl=64 time=1009 ms 64 bytes from 10.0.0.1: icmp_seq=44 ttl=64 time=105 ms 64 bytes from 10.0.0.1: icmp_seq=45 ttl=64 time=3.03 ms 64 bytes from 10.0.0.1: icmp_seq=46 ttl=64 time=1008 ms 64 bytes from 10.0.0.1: icmp_seq=47 ttl=64 time=1.67 ms 64 bytes from 10.0.0.1: icmp_seq=48 ttl=64 time=1001 ms 64 bytes from 10.0.0.1: icmp_seq=49 ttl=64 time=509 ms 64 bytes from 10.0.0.1: icmp_seq=50 ttl=64 time=1.97 ms 64 bytes from 10.0.0.1: icmp_seq=51 ttl=64 time=1.39 ms 64 bytes from 10.0.0.1: icmp_seq=52 ttl=64 time=502 ms ^C --- 10.0.0.1 ping statistics --- 52 packets transmitted, 43 received, 17% packet loss, time 51102ms rtt min/avg/max/mdev = 1.371/390.573/4307.355/845.151 ms, pipe 5 ########## wireless info START ########## ##### release ##### Distributor ID: Ubuntu Description: Ubuntu 14.04 LTS Release: 14.04 Codename: trusty ##### kernel ##### Linux kyle-pc 3.13.0-24-generic #46-Ubuntu SMP Thu Apr 10 UTC 2014 x86_64 x86_64 x86_64 GNU/Linux ##### lspci ##### .0 Network controller [0280]: Realtek Semiconductor Co., Ltd.

I have been running Ubuntu 14.04 using the dev builds for a over a month with no issue.

Then I upgraded on the official release date and issue started.

USB Hub Bus 001 Device 004: ID 2001:f103 D-Link Corp.DUB-H7 7-port USB 2.0 hub Bus 001 Device 003: ID 058f:6366 Alcor Micro Corp.RTL8188EE Wireless Network Adapter [10ec:8179] (rev 01) Subsystem: Realtek Semiconductor Co., Ltd.Device [10ec:0181] Kernel driver in use: rtl8188ee .0 Ethernet controller [0200]: Qualcomm Atheros QCA8171 Gigabit Ethernet [19a1] (rev 10) Subsystem: Toshiba America Info Systems Device [1179:fa40] Kernel driver in use: alx ##### lsusb ##### Bus 002 Device 002: ID 8024 Intel Corp.Integrated Rate Matching Hub Bus 002 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub Bus 001 Device 005: ID 13d06 IMC Networks Bus 001 Device 008: ID 058f:6366 Alcor Micro Corp.

Search for dating inconsistent:

dating inconsistent-56dating inconsistent-64dating inconsistent-48

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “dating inconsistent”